Иако Зорица Брунцлик и нејзиниот сопруг хармоникашот Кемиш важат за едни од најдобрите парови на естрадата во Србија, сепак не е се така како што изгледа.

Таа неодамна ја шокираше јавноста со една нејзина изјава која предизвика бура од реакции.

Имено Зорица изјави дека пред да излезат некаде заедно со сопругот се подбиваат, па потоа нивната ќерка и помага да ги нашминка модринките.

-На крајот секогаш тој попушта. Обично тој секогаш е попаметниот и мудриот кој попушта, знае дека подобро е да дигне раце наместо да го губи времето со мене, низ смеа вели Зорица во една позната српска емисија.