Дали ви се случило вакво нешто: производот кој го гледате на фотографијата изгледа супер. Цената ви одговара и одлучувате да го нарачате. Потоа на вашата домашна адреса пристигнува нешто смешно, мало, криво…

Овие луѓе нарачале производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.