Семејството на Новак Ѓоковиќ вчера во Белград ја славеше домашната слава Свети архангел Михаил. По црковниот обред, на кој присуствувало целото семејство, тие заминале во ресторанот на Новак во Белград каде што прославиле со многубројни гости.

Новак на прославата пристигнал со синот и сопругата Јелена. Иако сите очекувале Јелена да се појави во елегантно издание, таа изненадила со својот лежерен изглед – спортско кусо фустанче и „оксфордки“.