Веројатно знаете дека кога одите во забавен парк, на секоја реквизита има тежина која може да ја издржи.

Младиот брачен пар Лекси и Дени Рид имале проблеми со вишокот килограми. Тој имал околу 126 килограми, а таа околу 2018. Биле зависни од храната и не сфаќале дека си го загрозуваат животот.

Поради дебелината им било забрането да влезат дури и во забавен парк.

Тоа го сфатиле како предупредување и одлучиле работите да ги променат на подобро. Се потрудиле да се хранат здраво, биле физички активни и успеале на сите да им покажат дека може да се постигне сѐ, само доколку се сака. Таа ослабела 108 килограми, а тој околу 30 килограми.

Погледнете ја нивната трансофрмација: