Кога светски познатата водителка Елен Деџенерис објавила дека го продава својот стан во Лос Анџелес, многумина биле воодушевени, бидејќи тоа значело дека конечно ќе објави фотограии од нејзиниот дом.

Таа за овој стан дала вртоглави 5,85 милиони долари, а кога ќе ги видите фотографиите ќе ви стане јасно зошто.

Погледнете: