Тетовирањето стана вистински хит, па сѐ повеќе луѓе се одлучуваат на украсување на телото.

Скоро и не постои дел од човечкото тело кој не може да се истетовира, но дали некогаш сте се прашале како изгледаат тетоважите кога ќе остареме?

Погледнете во галеријата и дознајте: