Флоренс Колгејт поседува убавина на која многу жени би вложиле многу пари. Тоа вид на убавина за која уметниците, научниците и математичарите се обидувале да се усогласат. Флоренс има совршено симетрично лице, големи очи, полни усни и високи јаболчници.

Таа доаѓа од британскиот приморски град, а во 2012 година победила на натпреварот за природна убавина по покровителство на Lorraine Cosmetics. Погледнете како изгледа: