Вести

Вчера утрината во Полициска станица Прилеп вработена во старечки дом Прилеп пријавила дека нивната...
Поради протестот на вработени во МЖ ад Транаспорт кои бараат исплата на вториот дел од платата за...
Незапаметено невреме го погоди синоќа источниот дел од Босна и Херцеговина. Во местото Власеница...
Како што пренесува АП, над десетици илјади луѓе се евакуирани од своите домови за време на пожарот...
Фед ќе ја изгуби независноста, еврото ќе падне на паритет со доларот, биткоинот ќе доживее крах, а...

Забава

Живот